Політика щодо обробки персональних даних

1. Загальні положення


Ця політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних RICH GROUP UA (далі - Оператор).

1. Оператор ставить своїм найважливішим метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.

2. Ця політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі - Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://chlorhexil.com.ua/.


Click to order
Total: 
Імя та прізвище
Дані доставлення
Номер мобільного
ХЛОРГЕКСИЛ®
хлоргексидину 0,20%
Розчин для локального застосування. Тривалість курсу: 10-15 днів.
Показання:
• при періодонтиті;
• після імплантацій та щелепно-лицьових операцій;
• для пацієнтів з імунодефіцитом;
• при наявності протипоказань до механічної чистки;
• при ЗПСШ.
ДЕТАЛЬНІШЕ
ХЛОРГЕКСИЛ® ЕКСТРА
хлоргексидину 0,20%
Розчин для локального застосування. Тривалість курсу: 5-7 днів.
Показання:
• при періодонтиті й переімплантиті;
• після стоматологічних процедур, імплантації и щелепно-лицьових операцій;
• при наявності пошкоджень твердих тканин зубів;
• при ЗПСШ.
ДЕТАЛЬНІШЕ
ХЛОРГЕКСИЛ®
хлоргексидину 0,20%
Гінгівальной гель. Використовувати 2 рази в день протягом 15 днів.
Показання:
• після хірургічних втручань;
• після імплантації зубів;
• при ураженні тканин і наявності ран в ротовій порожнині;
• при локалізованому гінгівіті, парадонта і перекороніте;
• при ЗПСШ.
ДЕТАЛЬНІШЕ
Залишіть заявку і ми Вам зателефонуємо
Залишаючи заявку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності
Контакти компанії
RICH GROUP UA
0 (800) 30 10 45
+380 44 391 05 45
+380 66 720 06 31
info@richgroup.com.ua
Україна, Київ, вул. Магнітогорська, 1
Графік работи: пн.- пт. 9:00 -18:00

Приєднуйтесь до нашої спільноти у Facebook, YouTube и Instagram
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ НЕБЕЗПЕЧНИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ПРОКОНСУЛЬТУЙТЕСЬ З ЛІКАРЕМ